Trebuie sa pornesti JavaScript pentru a accesa acest site

Pentru a achita produsele comandate pe urzit.ro ai la dispozitie mai multe optiuni:

  1. Plata ramburs la curier;
  2. Plata cu Card bancar VISA sau Mastercard;
  3. Transfer bancar.Plata numerar/ramburs

Plata se face in lei, integral, la livrare. In cazul livrarii produselor la domiciliu, plata se va face catre agentul de curierat care efectueaza livrarea.Plata online cu cardul

Puteti face platile in siguranta datorita securitatii SSL de care dispunem. Datele dumneavoastra sunt in deplina siguranta. 

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2).

Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, urzit.ro foloseste platforma MobilPay.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platorma de plati MobilPay.

In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata MobilPay. urzit.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau.

 

Ordin de plata

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de urzit.ro, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari.

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii proformei emise, in contul de mai jos.

In cazul persoanelor juridice, pentru a intra in posesia coletului trebuie prezentata stampila firmei sau o imputernicire semnata.

Beneficiar: DARLEN HANDMADE S.R.L.

Cont IBAN: RO57BTRLRONCRT0526263401

Banca: Transilvania

Produs adăugat la wishlist

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin continuarea utilizarii site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre www.urzit.ro. Datele personale de pe site-ul www.urzit.ro sunt folosite si stocate conform Regulamentului General de Protectie a Datelor (GDPR). Afla mai multe