Trebuie sa pornesti JavaScript pentru a accesa acest site

Livrările în ţară se fac în cel mai scurt timp posibil de la primirea SMS-ului/e-mail-ului de informare că s-a efectuat expedierea coletului. Acesta conţine numărul de AWB şi firma de curierat prin care se livrează comanda dvs.

Costul livrării este de

  • 20 lei prin curier SameDay pentru produsele cu o greutate de până la 1kg;
  • 15 lei prin Poșta Română (plata la poștă) pentru produsele cu o greutate de până la 1kg;
  • 11 lei prin Poșta Română (plata în cont) pentru produsele cu o greutate de până la 1kg.

Pentru produse ce depășesc acest prag se vor percepe taxe suplimentare. Stabilirea cuantumului se face în funcție de greutatea produsului dar și zona de livrare (vezi taxele suplimentare percepute, în funcție de zonele de livrare, mai jos). Pentru mai multe detalii cu privire la taxa de livrare operatorii noștrii vă stau la dispoziție la numerele de telefon 0766 714 435 / 0751 477 302 Pentru comenzile din municipiul Galati asiguram Transport Gratuit. Pentru a beneficia de transport gratuit, trebuie selectata optiunea "Transport gratuit Municipiul Galati" din formularul de comanda, pasul 3. NOTA: Pot apărea întârzieri cauzate de: epuizarea stocului aflat în magazin, probleme tehnice interne sau factori externi. Termenul de livrare poate varia de la 24 de ore, la maxim 30 de zile.

INFORMATII UTILE

Timpii de livrare sunt valabili din momentul confirmării comenzii și exceptând zilele nelucrătoare. urzit.ro nu vinde/livrează în străinătate. Puteţi cere informaţii sau modificări asupra comenzilor dvs. accesând numărul de telefon şi/sau adresa de e-mail a agentului responsabil pentru comanda dvs., date disponibile în email-ul de confirmare a preluării comenzii. Taxa pentru verificare colet este de 5 Ron, si este valabila numai pentru produsele care nu beneficiaza de acest serviciu in mod automat (gratuit). Taxele livrarilor speciale (altele decat cele standard oferite de catre urzit.ro) sunt suportate de client in momentul comenzii si nu sunt rambursabile. Pentru localitatile din afara retelei de curierat a SameDay Curier, se percepe un cost suplimentar pentru livrarea coletelor. Aceasta se adauga peste taxa de livrare de 21 lei.

DESCHIDERE COLET LA LIVRARE

Verifica continutul coletului inainte sa platesti! La urzit.ro ai posibilitatea de a deschide coletul si verifica daca produsele comandate se afla in stare perfecta, inainte de a achita.

Metoda de lucru:

Pentru a beneficia de acest serviciu, solicita curierului deschiderea coletului la momentul receptionarii comenzii, pentru a verifica starea produsului/produselor. Serviciul "Verificare colet" acopera toate produsele comercializate de urzit.ro. Acesta este valabil atat pentru persoanele fizice cat si pentru cele juridice. Acesta este taxabil si pentru a putea beneficia de el, clientul trebuie sa selecteze optiunea: "verificare colet" (in cosul de cumparaturi) in momentul plasarii comenzii. Prin acest serviciu, oferim clientilor posibilitatea de a verifica starea produsului de livrare. Acesta nu va ofera optiunea de a-l testa/proba tehnic. Daca in urma deschiderii coletului constati ca produsul comandat nu este in stare perfecta de livrare si prezinta urme de lovituri, zgarieturi sau orice alte probleme vizibile, iti recomandam sa il refuzi. Refuzarea produsului/produselor este posibila doar in prezenta cuierului la momentul livrarii. Pentru aceasta va trebui sa completezi un Proces verbal de constatare la momentul livrarii. Este recomandat ca verificarea să fie făcută in prezenta agentului de curierat in momentul recepționarii comenzii,in cazul sesizarii unei neconformitati, aceasta sa fie consemnata in procesul verbal intocmit intre curier si client iar sesizarea făcută in maximum 48 de ore de la receptionare, la adresa de e-mail : darlenhandmade@gmail.com. Sesizarea trebuie să conțină informații despre comandă, despre starea produsului și câteva poze cu produsul / ambalajul cu probleme. Nu sunt luate in considerare reclamatiile ulterioare receptiei in cazul in care nu au fost respectate recomandarile urzit.ro

Modalitatea de plata:

Daca ai ales ca modalitate de plata ramburs, poti solicita deschiderea coletului inainte sau dupa ce ai achitat comanda, insa obligatoriu in prezenta curierului. Daca ai achitat comanda online si ai decis returnarea coletului in urma deschiderii si constatarii ca produsele nu se prezinta in stare perfecta, suma achitata online va fi restituita in contul din care ati efectuat plata.

Taxe si returnarea produselor:

In cazul in care ai ales returnarea produsului prin serviciul "Doresc deschidere colet la livrare", taxele de transport sunt suportate de catre urzit.ro. Pentru coletele care contin mai multe produse, iar in urma verificarii se constata ca cel putin unul dintre produse nu se afla in stare perfecta si refuzi primirea acestuia, atunci se vor returna toate produsele din comanda.

Responsabil departament

Nume: Alina Patilea

E-mail: darlenhandmade@gmail.com

Produs adăugat la wishlist

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin continuarea utilizarii site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre www.urzit.ro. Datele personale de pe site-ul www.urzit.ro sunt folosite si stocate conform Regulamentului General de Protectie a Datelor (GDPR). Afla mai multe